17 Haziran 2009 Çarşamba

Annemin kaktüsleri :))











Yıllardır çiçek bakar annem, ben bildim bileli.Zaten eskiden bahçeli bir evimiz vardı, bol çiçekli.Daha sonra heryer gibi bizim evimizde beton yığınları arasına katılıp apartman oldu.Artık hepimiz apartman dairelerinde oturuyoruz amaaa nerdeee o eski günler diyorum işte.Annem daireye geçse de çiçeklerinden vazgeçmedi .Ben de çok severim ama hele kızım doğduktan sonra hiç ilgilenemez oldum.Benim de kaktüslerim var ama daha bir kere bile çiçek açmadı.Ama annem kaktüslerine bile çiçek açtırtmayı başardı.Seni Seviyorum Anne..

3 yorum:

  1. ne kadar ilginç bitkiler şu kaktüsler dimi.. çiçek açmasının bir sırrı var mıı:) eskiden bizimde vardı hiç çiçek açmadılar..

    YanıtlaSil
  2. ay allah rahmet eylesin canım anneminde kaktüsleri böyle çiçek açardı ama bir hafta bile durmaz bunların çiçeklri üzerinde.iyki yakalamişsın.bu arada kaktüsü ne kadar az su verisen ve ne kadar yerini dar tutarsan kaktüs o kara mutlu olur ben hatırlatayım.bu arada kaktüsler radrasyonu emdikleri için evinde bilgisayar ve televizyon yakınına koyarsan daha ii olur.

    YanıtlaSil
  3. Aa ne kadar ilginç.Az su vermek ve yerini dar tutmak enteresan geldi.Kaktüsler çok güzel görünüyor..

    YanıtlaSil